کیک پز لاوان
برند لاوان در سال 1363 با مونتاژ لوازم خانگی شروع به کار کرده است و پس از آن در زمینه تولید انواع قابلمه ها و تابه ها نیز فعالیت می کند. تقریبا می توان گفت بیش از 20 سال است که برند لاوان در زمینه تولید محصولات آشپزخانه فعالیت می کند، و در انواع تابه ها و قابلمه ها فعالیت می کند. این برند با کیفیت هم چنان در تلاش بوده است تا بهترین مدل قابلمه و تابه ها را تولید کند. به عنوان بهترین محصولات برند لاوان می توان به کیک پز برقی آن اشاره نمود.
کیک پز لاوان
جالب است بدانید با وجود انواع دستگاه هایی مانند فر، توستر و ماکروویو هنوز هم خیلی از افراد ترجیح می دهند تا کیک خود را درون کیک پز های قدیمی که در قسمت درب آنها المنت های حرارتی قوی وجود دارد درست کنند. کاربرد های دیگر این نوع کیک پز این است که می توان انواع مدل غذاهای دیگر را هم به کمک این کیک پز ها آماده نمود.
کیک پز برقی
آیا کیک پز لاوان برای خرید خوب است؟
در جواب این سوال جواب ما بله است، زیرا که علاوه بر کیفیت یکی دیگر از عواملی که سبب افزایش فروش محصولات برند لاوان شده است تنوع رنگ بندی آنها می باشد. برند لاوان انواع مدل کیک پز های خود را با رنگ بندی های متنوع تولید می کند که سبب شده تا خریداران طبق سلیقه خود بهترین رنگ را انتخاب کنند.
کیک پز های لاوان تا کنون در مدل های مختلفی نظیر شعله، تیتان، هاوانا، و فلاور به تولید رسیده اند. خاطر نشان میسازیم که تمامی این چهار مدل به لحاظ کیفیت با یکدیگر برابری دارند.
از دیگر مزایای کیک پز های برند لاوان قیمت این نوع محصول است چرا که سبب شده تا کیک پز های لاوان بسیار پر طرفدار شوند.
طرز استفاده از کیک پز برقی لاوان
لطفا در هنگام استفاده از کیک پز برقی لاوین (لاوان) موارد زیر را به دقت رعایت فرمایید:
- قبل از استفاده از دستگاه برای بار اول، ۲۰ دقیقه در هوای آزاد روشن نگه داشته شود.
در موقع استفاده برای پختن شیرینی و یا سرخ کردن، دستگاه همیشه روی سه پایه (عایق کف) قرار داشته باشد.
- قبل از استفاده، تابه کیک پز را با آب گرم کاملا بشویید.
- فقط در هنگام استفاده از دستگاه و اطمینان از خالی نبودن تابه کیک پز، دو شاخه را به پریز متصل نمایید و در سایر مواقع، دو شاخه را از پریز جدا کنید.
- کیک پز را بر روی سطوحی که امکان سوختگی دارد، قرار ندهید.
- در مکان هایی که امکان پاشیدن آب روی کیک پز وجود دارد از دستگاه استفاده نشود. هیچگاه درب کیک پز را جهت شستشو در آب فرو نبرید و در صورت لزوم پس از خنک شدن درب، از پارچه جهت پاک کردن سطوح فلزی استفاده نمایید.
- به منظور خاموش کردن کیک پز، دو شاخه را از پریز برق خارج کرده و از جدا کردن سوکت از کیک پز حدالامکان خودداری فرمایید.
- با توجه به انبساط حرارتی، برای شیشه درب مقداری لقی در نظر گرفته شده است. از تکان دادن شدید درب کیک پز در هنگام جابجایی خودداری فرمایید.
- جهت سهولت پخت بهتر کیک، بهتر است از لیوان در محل مشخص شده کف کیک پز استفاده شود.
- پس از اتصال دو شاخه به پریز برق، از دست زدن به سطوح داغ دستگاه مانند بدنه و درب، مخصوصا نواحی خروج بخار، خودداری کنید و فقط از دستگیره استفاده کنید.
در کلام آخر:
کیک پز برقی لاوان یک از بهترین برند ها در بازار می باشد که نسبت به رقیبان خود کیفیت بهتری دارد، و برای خانواده های ایرانی به خصوص خانم ها کاربرد فراوانی دارد.