دسته‌بندی نشده

1- کیک پز

کیک پز برقی

کیک نوعی شیرینی است که می توان گفت خواستگاه آن اروپاست. البته عقیده باستان شناسان بر این است که این نوع شیرینی در دوره باستان نیز وجود داشته است. کیک گونه ای از شیرینی است که مواد تشکیل دهنده آن آرد تخم مرغ و شیر است، و می توان برای تزئین بر روی آن از خامه میوه و شکلات استفاده نمود.

شاید برای شما جالب باشد که بدانید از سال 1300 میلادی واژه کیک در زبان انگلیسی رایج گردید، و به همین شکل وارد زبان فارسی شد.

2-ترکیبات کیک

مواد تشکیل دهنده کیک عبارتند از: آرد- تخم مرغ- کره- شکر

زمانی که کیک در معرض هوا قرار گیرد زود خشک می شود برای همین است که سطح آن را با مواد تزئینی می پوشانند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد. بنابراین اگر می خواهید کیکی با کیفیت داشته باشید سعی کنید که آن را را در معرض هوا قرار ندهید.

علاوه بر این چهار ماده اصلی برای تهیه کیک  که در بالا بیان شد، نشاسته- روغن- آبمیوه- خشکبار- و شیر را نیز در پخت کیک می توان استفاده نمود. کیک ها شامل دو دسته هستند. کیک چرب یا کره ای، کیک غیر چرب یا اسفنجی

کیک پز چیست

https://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_E

کیک پز چیست و چه کاربردی دارد؟

کیک ‌پزها یکی از بهترین وسایل آشپزخانه برای خانواده های ایرانی مخصوصا خانم‌ها هستند که به وسیله آنها می‌توانند انواع کیک و برخی دیگر از آشپزی‌ها را به دلخواه و سلیقه‌ی خود انجام دهند. ویژگی این محصول این است که شما در کمترین زمان ممکن می توانید کیک مورد نظر خود را پخت کنید. از دیگر ویژگی های این محصول این است که با توجه به عملکرد چند گانه آن می توان برای پخت نان، سرخ و پخت و پز ماهی، تهیه پیتزا، و بخار پز کردن سبزیجات اعم از هویج کلم فلفلل دلمه ای و … استفاده نمود.

نکاتی که برای خرید کیک پز باید به آن توجه کنید:

اگر می خواهید که جدا از پخت کیک استفاده های دیگر از این محصول انجام دهید بهتر است یک کیک پز چند کاره تهیه نمایید.

جنس بدنه و جنس رویه داخلی کیک پز مهم ترین چیزی است که باید به آن توجه کنید.

برای انتخاب کیک پز باید محصولی را تهیه نمایید که پوشش آن از نوع تفلون باشد، زیرا تاثیر بسزایی بر روی پخت کیک دارد.

 

رعایت نکاتی که برای تهیه کیک پز مناسب در بالا به آن اشاره شد اهمیت زیادی دارد. پس در انتخاب یک کیک پز خوب کوشا باشید.

تنوع کیک پزها

 

انواع کیک پز عبارتند از:

به طور کل کیک پز ها به دو نوع کیک پز المنت دار و بدون المنت تقسیم می شوند.

کیک پز برقی: این نوع کیک پزها برقی هستند و کار کردن با آنها خیلی راحت تر است. کیک پز برقی دستگاهی چند کاره است. از آن برای درست کردن انواع کیک و شیرینی، سرخ کردن گوشت و مرغ، سرخ کردن ماهی و یا بخارپز کردن سبزیجات و پخت پیتزا استفاده میکنند.

کیک پز گازی: این مدل کیک پز بر روی شعله گاز قرار می گیرند و با حرارت آن کیک را می پزند برای اینکه کیفیت کیک خود را هنگام پخت بالا ببرید و کیک شما نسوزد در استفاده از این نوع کیک پز حتما از شعله پخش کن استفاده نمایید.

مزایای استفاده از کیک پز برقی عبارتند از:

  • این محصول در مدت زمان کم کیکی با کیفیت بالا به شما ارائه می دهد.
  • دمای کیک پز با دمای فر و اجاق گاز متفاوت است. این محصولات معمولا دمایی متعادل و مناسب برای پخت کیک و شیرینی دارند. به همین دلیل از خشک شدن کیک شما جلوگیری کرده و در نهایت کیک یا شیرینی با کیفیتی به شما ارائه می دهد.
  • با استفاده از کیک پز برقی ارزش مواد غذایی حفظ می شود و مزه کیک نیز تغییر نمی کند.
  • مواد غذایی در این محصول اکسید نمی شوند به همین دلیل تغییری در رنگ، طعم و ظاهر کیک شما ایجاد نخواهد شد.
  • فشار و بخار متعادل و نسبتا بالای موجود در کیک پز میکروب های موجود در مواد غذایی را از بین برده و کیک یا غذایی سالم به شما ارائه می دهد.

ویژگی ها و امکانات متعدد

در کنار کاربردهای یاد شده، در برخی موارد با انواع کیک پز مواجه می شویم که دارای تایمر، صفحه نمایشگر، هشدار سوختگی و غیره هستند. با اینکه این امکانات چندان ضروری نیستند اما می توانید از این موارد نیز اطلاع پیدا کنید تا برحسب سلیقه خود خریداری کنید.

 

تعداد قالب ها

برخی از دستگاه های کیک پز این قابلیت را دارند تا قالب های بیشتری را در خود جای دهند و همین امر سبب می شود تا برای تعداد نفرات بیشتری بتوانید کیک و غیره درست کنید. این ویژگی زمانی اهمیت بسیار زیادی پیدا می کند که هنگام مهمانی قصد استفاده از آن را داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *